keresés

információk

Innováció menedzsment kompletten

innovacioAz innováció menedzsment-re fókuszáló weboldal elkészítésnél a megrendelő kívánsága egy könnyen átlátható, a gazdasági folyamatokat, az innovációs szolgáltatásokat hűen lekövető weboldalszerkezet elkészítése volt. Az oldal elkészítésénél a teljes projektmenedzsment a feladatunk volt, az ötletek és kívánságok befogadását követően egy részletes dokumentáció készült, amit a szereplők értékeltek, megbeszéltek, véglegesítettek.

Az elfogadott dokumentáció alapján külsős grafikussal elkészítettük az oldal grafikai terveit, majd a programozás következett, ahol programozás közben rugalmasan kezelve az ügyfél oldali kívánságokat készült el az oldal végleges szerkezete és a keresőoptimalizálást támogató admin felület.
A teljes projektmenedzsment keretében a tartalmak egy része, a híranyagok nagy része is gondozásunkban készült el és a keresőoptimalizálást követően került az oldalra. A megrendelő kívánalmainak megfelelően a komplett tartalomfeltöltést határidő előtt elvégeztük.
Az oldal üzemeltetési feladatai között továbbra is

Miről szól a innováció menedzsment weboldal?
Az innováció-menedzsment.hu weboldal az üzletileg sikeres innováció lebonyolítását járja körül, a vállalati kutatás-fejlesztési, innovációs feladatokhoz ad segítséget a hazai jogi, gazdasági feltételek között. A cég által kifejlesztett egyedi innováció menedzsment módszer, pedig 10 modulban foglalja össze a innováció menedzsment elemeit.
Tovább az » innovációs weboldalra.